SmutsGymmet

Planen var att träna nere i stan , nu på morgonen.Men Maritos ligger i magsjuka och jag blev lat. Inte så lat så att jag skippade träningen , o 'nej , det har jag verkligen INTE råd med. Utan så lat , att jag tränade på SmutsGymmet , här där jag bor.
Jag är verkligen inte pryd på något sätt , eller en perfektionist.Men jävlar i min lilla lådda , vad det är skitigt på detta gym.MaaajGaad. Träna inte där då , tänker ni. Nej , det tycker inte jag egentligen heller. Men ibland blir det inte riktigt som man har tänkt sig. Äldsta dottern önskade sig ett 10-kort på detta gymmet , i julklapp nämligen.Och planen var , att hon skulle träna ihop med sin kompis. Nu kan inte den kompisen träna på ett tag , och dottern känner sig inte bekväm med att gå dit själv.Så då fick Mammi ta över det 10-kortet. Så därför tränar Mammi lite på SmutsGymmet.
Och ibland är det ganska skönt att ha nära till sin träning. För ibland har man lite ont om tid , men man vill träna men man hinner inte ner till stan. Jag kan också tycka , för den pengen som det kostar att träna på SmutsGymmet , varje månad , så kan man väl verkligen begära , att det skulle vara lite fräschare , eller? På friskisk träningslokaler , där det kostar HÄLFTEN , alltså mindre , varje månad än på S.G , och där är det så fräscht.Och mycket mycket större lokal , dessutom.Tre våningar. Say no more....
(Här har man tex."lagat" de hål som finns i skärmen, som står vid in-och-utgången , med en filt!!)
Näväl , ikväll skall jag in på ett möte med jobbet.Har bokat in mig på ett skivstångspass innan , men är osäker på , om man orkar träna två pass på en dag? Är det bra , ens? Jag håller tummarna för att jag orkar.... Nu har jag gjort fyra nya mellanmålsfrutti.....Jag har en känsla av att jag kommer äta dessa tills jag dör. De är sååå goda!